Zadruga

Parovi

Zadruga: Dragica Janičić ridala pod dejstvom alkohola zbog tužne sudbine! (VIDEO)

Dragica Janičić ridala pod dejstvom alkohola zbog tužne sudbine! Pred kamerama rijalitija "Zadruga" otkrila šta je njen najveći strah.

Zadruga: Dragica Janičić ridala pod dejstvom alkohola zbog tužne sudbine! (VIDEO) Screenshoot YoutubeDragica Janičić je nakon ponoći proslavila svoj 39. rođendan sa stanarima "Bele kuće", a kako im je Veliki šef obezbedio žurku i alkohol, oni su se odlično zabavili. Kada se završilo slavlje, slavljenica je briznula u plač. 

Teško joj je palo što je pre nekoliko dana uvredila Kiju Kockar, pa je ovom prilikom želela da joj se izvini. Poveća količina alkohola u krvi je doprinela tome da njene emocije isplivaju na površinu. Ona se Kockarevoj poverila da su je cimeri uvredili i rekli da neće imati decu, zbog čega se zaplakala:

"Svi su mi rekli da ja neću imati decu. Šta god da ti kažu ja tebe mnogo volim. Ja sam tebe uvredila pre par dana. Osećam se mnogo loše zato što sam ti rekla neke loše stvari. Molim te oprosti mi. Svi mislite da sam ja loša, ali nikome ništa loše nisam uradila."

Dragica nije mogla zaustavi svoj plač i ridanje, pa je ispričala svoju tužnu ljubavnu priču koja je identična kao i Kijina, a potom se setila i svoje majke:

"Kija ja znam kako je tebi jer sam ja prošla taj pakao. Kija, ja sam sa dečkom bila dve ipo godine i on me je prevario sa prvom koja se zvala kao ja, samo da bi mi dokazao da ću mu oprostiti, ali mu nikad neću oprostiti. Bane mi je rekao da nemam porodicu. Ja sam se posvađala sa drugaricom zbog tebe. Ja sam napičila drugaricu koju znam od osnovne, jer sam tebe branila."

Dragica je pod dejstvom alkohola u nekoliko navrata spomenula Kiji da je njen najveći strah da se ne ostvari kao majka, a ona ju je tešila i savetovala da se to neće desiti. Zorana Stefanov i Kija su na sve način pokušavale da je orasplože, posle dugih razgovora napokon su uspele u tome. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video snimcima.  

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>