Region

Svet

Balkan Tube Fest 28. i 29. aprila u Banja Luci! (VIDEO)

Nakon što je tri puta do poslednjeg mesta napunio beogradski Sava Centar, a potom i sarajevsku Skenderiju, Balkan Tube Fest powered by Fanta 28. i 29. aprila u Banja Luci! 

Balkan Tube Fest  28. i 29. aprila u Banja Luci! (VIDEO) PromoU dvorani Borik tokom dva dana preko 80 najpopularnijih jutjubera družiće se sa svojim fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja koja sve zanimaju, govoriti o važnim temama za živote mladih ljudi u regionu…

Baka Prase, Ruža Rupić, Vanimy, Lea Stanković, Andrija Jo, PCAxe, Mila Antonović, Nedim, Irina Živković, Neki Jutuber, Nađa Stanojević, Huligani iz Gimnazije, Va Vana, Totemia, Emilija Milojević, Anastasija Grujić, KovalskA… samo su neki od učesnika koji vas očekuju na BTF u Banja Luci. Pored svih njih, na Balkan Tube Festu pojaviće se i naš najpoznatiji neurohirurg, Prof. Dr Danica Grujičić, koja će mladima govoriti o štetnosti droge, kao i ambasador EU u BiH, koji će sa Youtuberima učestvovati na panelu “Say no to hate”.

Karte su već u prodaji, po ceni od 10 KM po danu za regularnu kartu i 20 KM dnevno za fan pit, i možete ih kupiti online na KupiKartu, na prodajnim mestima širom Bosne, Srbije, Hrvatske i Crne Gore (lista lokacija), od kraja marta i na Trgu Krajine u Banja Luci, a na sam dan festivala prodavaće se u Boriku, gde se BTF i održava. Ipak, iskustvo sa prethodnih Balkan Tube festivala nam govori da je najbolje da nabavite svoju ulaznicu na vreme, jer je interesovanje ogromno - u Sarajevu je ispred ulaza ostalo više od 1.000 ljudi, budući da su karte rasprodate sve do poslednje!

Sve novosti o BTF Banja Luka pratite na FB eventu!

Proverite zašto je "Balkan Tube Fest" mesto na kom svi žele da budu, a do tada podsetimo se kako je to bilo u Sava Centru u junu prošle godine!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>