Ispovesti

Ljubav

Jeziva ispovest Šeron Stoun: Tri godine nisam znala napisati svoje ime!

Jeziva ispovest glumice Šeron Stoun! "Tri godine zbog bolesti nisam znala napisati svoje ime"! Sa 43 godine doživela je moždani udar od koga se godinama oporavljala.

Jeziva ispovest Šeron Stoun: Tri godine nisam znala napisati svoje ime! Print screen / InstagramSeks simbol devedesetih, glumica Šeron Stoun  (59), nakon godina pauze od Holivuda,  prošle godine se vratila na posao i glumila u nekoliko filmova. Pauzu od posla, nije uzela jer joj je bilo dosta glume. Sa 43 godine doživela je moždani udar od kog se godinama oporavljala. Ponono je morala da nauči da hoda, piše i čita, a kaže kako joj se život zauvek promenio nakon toga. Sve se dogodilo 2001. godine. Danas je dobro, oporavila se, a o tom periodu kaže:

"Imala sam pet posto šanse da preživim. Kad sam se vratila kući iz bolnice jedva sam mogla da hodam. Kukovi su mi bili nestabilni i nisam osećala levu nogu. Cela leva strana tela bila mi je oduzeta, nisam videla na levo oko ni čula na levo uvo. Morala sam ponovo da učim da govorim, čitam i pišem. Tri godine nisam znala napisati svoje ime."

Jedan od problema bio joj je i gubitak pamćenja, odnosno nemogućnost pamćenja novih informacija pa joj je bilo teško da prihvata nove uloge. Trenutno ju možemo gledati u novoj HBO-voj seriji „Mozaik“. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>