Zadruga

Parovi

Zadruga: Sloba i Kija zajedno u emisiji kod Ognjena. Luna van sebe! (VIDEO)

Juče se u rijalitiju "Zadruga" dogodilo mnogo toga, između ostalog stigla je i vest da će Sloba i Kija biti zajedno u emisiji kod Ognjena Amidžića. Luna van sebe!

Zadruga: Sloba i Kija zajedno u emisiji kod Ognjena. Luna van sebe! (VIDEO) Screenshoot YoutubeSloba i Luna su imali raspravu zbog toga što će on učestvovati u emisiji kod Ognjena Amidžića i to zajedno sa još uvek zakonitom suprugom Kijom Kockar. Sloba je pobesneo, šutirao oko sebe, dok su zadrugari pokušavali da ga smire. 

Slobi je prvo prišao Anđelo Ranković kako bi ga smirio i posavetovao, a odmah zatim su došli i Žuti, Milan Milošević i Miki Đuričić. Miki je smirivao Slobu:

"Morate da budete dostojanstveni. Ne smeš ti da pukneš. Još 70 dana, je*ote ku*ac. Druže, ti si jedina žrtva ovog rijalitija, smiri se. Moraš da misliš na sebe u svemu tome. Smiri se nemoj da se nerviraš slučajno".

Kija je ovo sasvim smireno prihvatila, čak je "Drvetu" rekla da nema nikakav problem sa tim i da je raduje gostovanje u emisiji jer je ona "profesionalac".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>