Ispovesti

Ljubav

Šokantna ispovest: Pravila sam se mrtva da bi prestali da me tuku!

Meril Strip i pored uspeha i slave nije bila zaštićena od svakakvih nezgoda koje život nosi, a ovo je njena šokantna ispovest, gde ona otkriva: "Pravila sam se da sam mrtva, da bi prestali da me tuku".

Šokantna ispovest: Pravila sam se mrtva da bi prestali da me tuku! Screenshoot YoutubeOna je jedna od najpoznatijih dama u svetu filmske umetnosti. Njeni uspesi se ređaju već decenijama, upravo onoliko dugo koliko traje i njena karijera. Neril Strip, proslavljena Oskarovka,  je otkrila malo poznate detalje iz svog života, a kako je i sama priznala jedva je izvukla živu glavu i to dva puta. Bila je na korak od smrti i dodaje:

" Jednom sam napadnuta na ulicama Njujorka. Pravila sam se da sam mrtva kako bi prestali da me tuku. Bilo je to kao da gledam svoje telo da pada sa 20 metara visine".

U drugoj situaciji nije bila sama već sa svojom prijateljicom i tu se malo bolje snašla:

"Meni blisku osobu su napadali i tukli. Tada sam poludela i počela sam da udaram napadača. Sa mnom je bila i Šer. Oterale smo napadača, to je bilo čudo" - ispričala je Merila na dodeli nagrada za istraživačko novinarstvo koje je u 21. veku i te kako opasan posao, smatra poznata glumica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>