Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove Zvezdice: Maestralna deca će i ovog petka osvojiti region! (VIDEO)

Spektakl u emisiji "Pinkove Zvezdice"! Maestralna deca će i ovog petka osvojiti region! 

Pinkove Zvezdice: Maestralna deca će i ovog petka osvojiti region! (VIDEO) PromoOvog petka gledaoce očekuju uzbudljivi nastupi u drugoj emisiji petog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Takmičari u petom krugu pevaju po dve pesme, a neverovatna Fani Trančeva predstavila se pesmama "I'm Alive" Selin Dion i "Mamma Knows Best" Džesi Džej. 

Emilija Mitrović oduševila je žiri izvedbom pesama Frenka Sinatre "Fly Me to the Moon" i Olivere Katarine "Pariski lokal". Luka Utvić navikao je žiri na fantastične nastupe, a jednostavno je briljirao dok je izvodio pesme "Svadbarski sokak" Zdravka Čolića i "Fairytale" evrovizijskog pobednika Aleksandra Ribaka. Fenomenalna Leonora Gaši otpevala je pesme "Da je tuga snijeg" Dina Merlina i "Daddy Lessons" koju peva Bijonse, a njen glas posebno se dopao Jeleni. Ivana Dimkovski će ovog petka na sceni "Pinkovih zvezdica" otpevati pesme "Tajno moja" Goce Tržan i "Dođi" grupe "Parni valjak". Pored njih petoro, u ovoj emisiji videćete i nastupe Sare Simić, Sare Milivojević i Ljubice Mirković. 

Vaše Zvezdice su i ovog petka za vas pripremile spektakl, zato ne propustite najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", u petak 2. marta od 21:45h samo na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>