Svet

Region

Mozaik: Serija čiji će tok birati gledaoci, zahvaljujući modernoj tehnologiji!

"Mozaik" je serija čiji će tok birati gledaoci, i to svako za sebe, zahvaljujući modernoj tehnologiji.

Mozaik: Serija čiji će tok birati gledaoci, zahvaljujući modernoj tehnologiji! Print screen / HBOOvaj projekat će podrazumevati da skinete aplikaciju, i na njoj odgledate prvo poglavlje. Na kraju te epizode, možete da birate da li ćete nastaviti "levo ili desno" i nakon toga radnja zavisi od vašeg izbora.

“Mozaik” je uzbudljiva priča o strasti, intrigi i prevari koju je osmislio i režirao jedan od najboljih reditelja naše generacije. Priča se okreće oko brutalnog nestanka jednog poznatog stanovnika živopisnog Samita u Juti u Novogodišnjoj noći i četvorogodišnjih napora policije i civila da dođu do istine koja se krije iza ovog zločina. 

Reditelj i izvršni producent ove šestodelne serije je dobitnik Oskara i Emi nagrade, Stiven Soderberg (Putevi droge, Moj život s Liberačijem), u glavnoj ulozi se pojavljuje Šeron Stoun, a ostatak glumačke postave čine Garet Hedland, Frederik Veler, Bo Bridžis, Pol Rubens, Dženifer Ferin, Devin Retrej, Majkl Serveris, Džejms Renson, Džeremi Bob i Maja Kazan.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>