Region

Svet

Koncert Saše Matića 8. marta u Štark Areni!

"Kamarad produkcija" organizuje drugi veliki solistički koncert Saše Matića, 8. marta 2018. godine u Štark Areni.

Koncert Saše Matića 8. marta u Štark Areni! Screenshoot Youtube



Već dve decenije, Saša Matić važi za jednog od najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni, zahvaljujući svojoj harizmi, odličnim pesmam i izvanrednom glasu, a ovaj koncert biće po mnogo čemu autentičan i predstavljaće reprizu spektakla od pre dve godine. Tu je i promocija novog albuma "Ne bih ništa menjao" kao i duet sa Cecom Ražnatović "Lažov notorni". 

Saša Matić se velikom brzinom probio do zvezda, zahvaljujući dobrom glasu i pesmama. Završio je nižu i srednju muzičku školu, a prvi susret sa publikom imao je davne 1994. godine u Beogradu. Posle snimanja prvog albuma 2001. godine, održao je koncert u prepunom Domu Sindikata što je potvrdilo njagov kvalitet. Pobedio je na Budvanskom festivalu 2003. godine sa pesmom „Moj grad“, sa kojom je iste godine osvojio prvo mesto i na festivalu „Ohridski Trubaduri“ u Makedoniji. San svakog pevača je bio da do poslednjeg mesta napuni Sava Centar, što je Saši Matiću pošlo za rukom 2003. godine, posle objavljenog trećeg albuma. Snimio je mnogobrojne duete, gostovao velikom broju pevača na koncertima, osvojio mnogobrojne nagrade za pevača godine, hit godine i album godine. 

Drugi po redu Sasin koncert u Stark Areni, gde se ponovo očekuje rekordna posećenost, bice nalik onome od pre dve godine, kada je Arena bila rasprodata 20.dana pred 8.mart, a opet bice sacinjena potpuno novim segmentima produkcije kako svetlosne tako i zvucne koja do sada nije vidjena na nasim prostorima.

Pretprodaja ulaznica počela je  04. decembra po cenama od: 900, 1000, 1300, 1500 rsd i broj ulaznica po promo cenama je ograničen.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>