Region

Svet

Sveštenik tražio milion dinara da obavi obred na Farmi

Sveti Aranđel, slava rijalitija „Farma“, u nedelju je proslavljena bez prisustva sveštenika, a razlog je saznaje zahtev paroha u Lisoviću, koji je tražio 1.000.000 dinara da bi obavio obred. „ Organizatori rijaliti programa 'Farma' su dva dana pre velikog praznika i slave pozvali parohiju u Barajevu i zamolili tamošnjeg sveštenika da poseti imanje u Lisoviću i osvešta vodicu, kao i glavnu kuću na farmi.

Sveštenik tražio milion dinara da obavi obred na Farmi



Paroh iz Barajeva zahtevao je vrtoglavu sumu od 1.000.000 dinara da bi obavio obred i produkcija rijaliti programa, revoltirana ovim zahtevom koji se graničio s ucenom, bila je prinuđena da proslavu slave organizuje bez prisustva sveštenog lica“, rekao je izvor blizak produkciji rijaliti programa „Farma“.

"Produkcija Farme je pozvala moje nadređene u subotu i zahtevali su da osveštam kuću u tom rijaliti programu na Svetog Aranđela. Problem je nastao kada je moj namesnik zatražio da sveštenika ovog puta ne snimaju kamere, a kao garanciju zahtevao da se potpiše ugovor, što organizatori ovog šoua nisu želeli da ispoštuju".

"Mi smo prošle godine na isti dan svetili vodicu na tom imanju i imali smo isti zahtev, da nas ne snimaju, međutim, produkcija to nije ispoštovala i kamere su nas snimile. Ove godine želeli smo da se osiguramo i zahtevali smo taj ugovor, a odšteta koju smo tražili ukoliko ugovor bude prekršen bila je vrlo visoka. Dakle, nije bilo reči o novcu za sam obred“, izjavio je otac Jovica, paroh u Lisoviću.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>