Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Marko Kon zauzeće mesto Goce Tržan u crvenoj stolici!

Ovog petka, gledaoce očekuje još jedno posebno veče u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice". Marko Kon zauzeće mesto Goce Tržan u crvenoj stolici!

Pinkove zvezdice: Marko Kon zauzeće mesto Goce Tržan u crvenoj stolici! Promo



U trećoj emisiji četvrtog kruga došlo je do izmene u sastavu žirija, naime mesto Goce Tržan u crvenoj stolici, zauzeo je Marko Kon, koji je kao producent od prve sezone velika podrška zvezdicama. Pored Lucije i Leonarda Mišića, prvih blizanaca u "Pinkovim zvezdicama", u ovoj emisiji publika će upoznati blizance još dvoje takmičara. Ljubici Mirković se na sceni pridružila njena sestra bliznakinja, Mikica, dok je Relja Ćetković pokazao svog brata bliznaca Ratka. 

Uz Mašu Tanasković i njeno izvođenje pesme "Despacito" Luisa Fonsija i Dedi Jenkija, žiri je naučio španski, a očekuju vas i nastupi koji će se dugo pamtiti. Ljiljana Plavšić otpevala je pesmu "Srce za vodiča" Petra Graša i ostavila petočlani žiri bez reči. Ivana Dimkovski već je navikla žiri na odlične nastupe, a otpevavši pesmu "Hello" Lajonela Ričija, dokazala je svu moć svog glasa.

Ne propustite još jedno veče puno emocija u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u petak 9. februara posle 22:00h samo na TV Pink!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>