Zadruga

Parovi

Zadruga: Da li je njihova veza laž i kako će Kija nakon ovoga pogledati Andriju u oči?! (VIDEO)

Prazan krevet i čudni zvuci u hotelu "Zadruga". Da li je njihova veza laž i kako će Kija nakon ovoga pogledati Andriju u oči?!

Zadruga: Da li je njihova veza laž i kako će Kija nakon ovoga pogledati Andriju u oči?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nekoliko dana unazad u "Zadruzi" se spekuliše da između Filipa i Kije postoji privlačnost, iako su to oboje demantovali. Kako je maneken izabran za vođu, on je za omiljenu osobu postavio nikoga drugog nego Kiju, sa kojom je sedam dana delio istu postelju. Kija se klela kako ne bi imala seksualne odnose ni sa jednim od zadrugara ali očigledno je pogazila svoju reč. Budno oko kamere, juče je uhvatilo da se pod pokrivačem dešava nešto zanimljivo između njih dvoje. 

Prethodne noći, njih dvoje su se nakon snimanja filma zaputili u kupatilo, iz koga nisu izlazili više od pola sata.  Iako se nije moglo videti šta se dešava, ono što je neosporno su uzdasi koji su se čuli iza ovih vrata. Prazan krevet i čudni zvuci iza vrata kao i povremeni potresi kamere svedoče o tome šta se dešavalo. Kako će Kija nakon ovoga pogledati Andriju u oči i da li je njihova veza izmišljotina, kao što smatra dobar deo gledalaca ostaje da se vidi. 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>