Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Milan oduševljen Draženom! Ovo je savršena petica! (VIDEO)

U emisiji "Pinkove zvezdice" održao lekciju u pevanju! Milan oduševljen Draženom! Ovo je savršena petica!

Pinkove zvezdice: Milan oduševljen Draženom! Ovo je savršena petica! (VIDEO) Promo



I ovog petka, budite spremni za još jedno poletanje sa najtalentovanijom decom u regionu, u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju, "Pinkove zvezdice". U ovonedeljnoj emisiji, takmičari će vas svojim neverovatnim glasom ostaviti bez teksta.

Dražen Baković otpevao je pesmu Dina Merlina "Lelo", i naježio petočlani žiri. "Kakva je ovo petica?" - upitala je Marijana Mićić žiri, a Milan Stanković se odmah javio za reč. "Savršena, najbolja za večeras, ovako se peva" - rekao je Milan Draženu.

Najlepše emocije su na scenu "Pinkovih zvezdica" donele Isidora Begović, koja je otpevala pesmu grupe "Galija", "Dodirni me", ali i Leonora Gaši otpevavši pesmu Bruna Marsa, "When I Was Your Man". Leonorin nastup posebno je dirnuo Gocu Tržan. "To toliko izgleda lagano i to radiš kroz osmeh, da je potpuno opčinjavajuće". - rekla je oduševljena Goca.

Najslađi blizanci, Lucija i Leonardo Mišić, otpevali su poznatu dečiju pesmu "Babaroga", uz prateću koreografiju, rekvizite i kostime. "Kome ćemo posle da poklonimo ove metle?" - pitala je Marijana. Leontina se našalila, misleći na Gocu, koja važi za najstrožeg člana žirija: "Jedna već leti, jednoj ne treba metla"

Vežite se jer polećemo uz najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", u petak 26. januara posle 21:30h, samo na TV Pink!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>