Zadruga

Parovi

Zadruga: Divna gubi kontakt sa realnošću i javno govori o svojim željama! (VIDEO)

Rijaliti "Zadruga" dovodi ukućane u situaciju, da zaborave na činjenicu da život postoji i posle ovog šou programa. Divna gubi kontakt sa realnošću i javno govori o svojim željama!

Zadruga: Divna gubi kontakt sa realnošću i javno govori o svojim željama! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Divna Milanović je u "Zadruzi" imala venčanje iz snova sa ocem svog deteta Markom Kocićem. Marko je u međuvremenu napustio rijaliti, odnosno diskvalifikovan je. Od kada on nije u kući, Divna se opustila i bez ustezanja govori o svojim osećanjima prema Banetu Čolaku, čak ne propušta priliku da ga zavede. Bane je inače, na njenom i Markovom venčanju bio kum. Ana Korać je krenula da savetuje Divnu kako da se približi Banetu i kako da ga osvoji. Učila je kako izgleda zavodnički pogled, a potom je upitala šta joj se to kod Baneta dopada. Divna je priznala da bi ga "pojela" od glave do pete. Ana se nije zaustavila, provocirala je pitanjima i uveravanjima da se i ona sigurno dopada Banetu, pa se Divna još više opustila i bez pardona priznala da bi volela da ima odnos sa njim, koji će trajati tri sata. Bila je i precizna, pa je iznela da voli da štipa, a da će odnos sa njim imati negde gde niko neće videti?! Provociranje od strane Ane i gubitak kontakta sa realnošću doveo je Divnu do toga da zaboravi na kamere i na činjenicu da se u "Zadruzi" ništa ne može sakriti.

Kako je izgledao ceo razgovor, izmeđi Divne i Ane pogledajte na video snimku, pa sami donesite sud o tome da li je Ana preterala.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>