Region

Svet

"Faithless" 24. aprila u Beogradu

Britanski bend "Faithless", nastupiće 24.aprila u beogradskom "Belekspo centru". Klavijaturistkinja grupe, Sister Blis, kaže da ne mogu da dočekaju da ponovo nastupe u Beogradu i da su najviše impresionirani energijom srpske publike.



Treći put nastupaju u Beogradu i prezadovoljni su publikom i atmosferom, uopšteno su oduševljeni fanovima u istočnom delu Evrope, iako mnogi bendovi izbegavaju ove krajeve. Spremaju veliki šou, a na sceni će biti bend sa osmoro članova.

Žele da održe koncert u mnogo intimnijoj atmosferi i misle da bi arogantno sa njihove strane bilo, da u Areni započinju svoje koncerte. Četiri godine su pravili pauzu, jer im je bio potreban odmor od hotela, snimanja, turneja.

U maju planiraju da izdaju novi album pod nazivom "The Dance", a naglašavaju da će biti jedan od njihovih najboljih albuma do sada. Strastveni su u onome što rade iako su međusobno potpuno različiti.

Svako od njih voli različitu vrstu muzike, ali kažu da je za uspeh najbitnije prijateljstvo i da uvek uspeju da naprave kombinaciju različitih muzičkih stilova.

Cena karata biće 2.999 dinara, a u prodaju je pušteno samo 2.500 ulaznica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>