Region

Svet

Breskvica oduševila publiku nastupom i oborila rekord na Srebrnom jezeru (FOTO+VIDEO)

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica oduševila je publiku svojim nastupom koji je sinoć održala na Srebrnom jezeru.

Breskvica oduševila publiku nastupom i oborila rekord na Srebrnom jezeru (FOTO+VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Popularna pop zvezda Breskvica je sinoć održala spektakularan nastup pred brojnom publikom u klubu na Srebrnom jezeru. Njen energičan nastup je osvojio srca svih prisutnih, dok su se hitovi orili duž čitavog jezera.

Nastup je započeo spektakularnom numerom "Gnezdo orlovo", a Breskvica je svojom pojavom na bini odmah izazvala ovacije. Publika je bila oduševljena njenom harizmom i strastvenim izvedbama.

Breskvica je izvodila svoje najveće hitove, pored pesme koju sa kojom je želela da predstavlja Srbiju na Evroviziji, među hitovima su se našli "Ko to tamo" "Pancir", "Loša" i mnogi drugi. Njeni emotivni tekstovi poput pesme "Sava i Dunav" su dodatno povezali prisutne s njenom muzikom, stvarajući nezaboravnu atmosferu.

- Jedno ogormno hvala, imali smo rekord kluba sinoć - napisala je Breskvica na svom Instagramu.


Foto: instragram printscreen/brrreskvica

Koncert je trajao do kasno u noć, a Breskvica je svojim neumornim nastupom dokazala zašto je jedna od najtraženijih pevačica na domaćoj glazbenoj sceni. Njen nastup na Srebrnom jezeru će ostati urezan u sećanju svih koji su imali priliku prisustvuju ovom spektaklu.


@nikolic_01 #srebrnojezero #breskvica ♬ original sound - aca

Slične vesti: ​Nezaboravno veče: Spektakularan nastup Saše Kovačevića u Pančevu! (VIDEO)
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>