Region

Svet

Boki: Marijane, je*o te vladika

Marijan Rističević odlučio je da bojkotuje zadatak koji mu je zadruga dala, ogorčen što su dozvolili vređanje njegovih verskih osećanja jer nisu kaznili Bokija kada je opsovao vladiku Jovana Vraniškovskog.

Boki: Marijane, je*o te vladika



"Što se zadruge tiče, posle ovoga večeras ja sam ostao bez teksta. Ako oni očekuju da ja pokrijem i poboljšam ljudske odnose, ja sam ostao bez teksta! Ne znam šta su oni uradili i šta su morali da cenzurišu! Svaka im čast. Boli njih stojko za mene. Ono što je meni rečeno, za to se isključuje odmah! „Je*o te vladika Jovan“, tako nešto reći i proći bez ikakve opomene, to je katastrofa. I oni mi pričaju o međuljudskim odnosima, a oni su ih i pokvarili" - rekao je Rističević na sastanku u sredu uveče, dok je Makedonac ležao u krevetu zbog toga što mu nije bilo dobro. Marijanova supruga Javorka kaže da je s nevericom posmatrala svog supruga kako se nervirao zbog Jovanovskog te da je u šoku da je takva psovka dopuštena.

"Nisam mogla da verujem šta slušam! Pa kako ta nakaza od čoveka može tako nešto da izjavi?! Pored Amfilohija i Artemija, vladika Jovan je najbitniji i najpoštovaniji u našoj kući i kad tako nešto odvali neko poput tog stvorenja, mislim da ne postoje reči kojima bih opisala šta osećam. Mislim, stvarno je preterao. Vladiku Jovana su uhapsili, a Marijan i ja volimo mučenike i one koje država proganja mi popdržavamo. Ne znam, mislim da katastrofa na farmi tek sledi. Kako vreme bude odmicalo, sve češće će se dešavati da čujemo ovako neke gluposti i gnusne komentare. Treba istrpeti sve to" - rekla je supruga.

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>