Region

Svet

Boris Novković progovorio o teško bolesnom sinu!

Boris Novković se za iskreno priznanje odlučio zbog nagađanja kako je opet u vezi nakon što se razveo od 31-godišnje Ines Katić. On je na svom Fejsbuk profilu napisao ispovest koja je mnoge potresla. 

Boris Novković progovorio o teško bolesnom sinu! Foto: Screenshot YoutubeNaime, pevač Boris Novković na svom Fejsbuk profilu otkrio je kako on i bivša supruga osam godina odgajaju dete s poteškoćama u razvoju.

- Mnogi će reći: "Što se raspravljaš zbog gluposti? Ali kretena raznih i glava im praznih, setim se. Reči otrova malih lažova peku me i vrtim film stari u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svetsko globalnom planu. Eto zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu , zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim , ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je nepobediva, ona se vidi u očima duše - napisao je pevač na svom Fejsbuk nalogu, a zatim do suza doveo svoje pratioce priznanjem:

- I još nešto. Sa li iko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina , dete sa specijalnim potrebama , eto to je moja misija broj jedan za razliku od vaših rijeci otrova - ispovedio se Novković.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>