Region

Svet

Mira Škorić završila u Urgentnom centru!

Pevačica Mira Škorić došla je na snimanje emisije "Tvoje lice zvuči poznato" pod temperaturom, nakon što je u Urgentnom centru primila infuziju. Ona je na snimanju brisala nos, a onda se požalila i na bliceve foto-aparata. 

Mira Škorić završila u Urgentnom centru! Foto: Screenshot Youtube- Mira je pod temperaturom. Bila je i u Urgentnom centru, gde je primila infuziju. Ipak, ništa je nije moglo zaustaviti da uđe u kožu Marije Šerifović. Nervozna je mnogo i rekla je da joj smetaju blicevi foto-aparata - otkrio je dobro obavešteni izvor.

Vidno nervozna i ne preterano raspoložena za saradnju, Mira Škorić je izgledala veoma loše. Lice joj je bilo potpuno deformisano, imala je jako crvenilo, a zanimljivo je da ni tako bolesna nije ispuštala cigaretu iz ruke. Uprkos prehladi i problemima, folkerka nije želela da izostane sa snimanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato", iako je imala opravdanje, već se stoički izborila sa problemom. Ona je otkrila da joj imponuje što je dobila da imitra Mariju Šerifović.
 
- Fenomenalno sam se snašla u ulozi Marije Šerifović. Ona je najbolja pop pevačica na Balkanu, koja nas je sve obradovala kada je dovela „Evrosong“ u Beograd. Izdržaću nastup, nisam prehlađena - rekla je Mira za na iznenađenje svih prisutnih.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>