Region

Svet

Andrija Milošević oteo novinaru mikrofon: Jedno pitanje mu se uopšte nije dopalo!

Andrija Milošević je omiljeni u narodu zbog svog specifičnog smisla za humor. Ljudi ga obožavaju zbog njegovog vedrog duha i osmeha kojim pleni, međutim, ipak postoji jedno "bolno" pitanje za poznatog glumca, na koje nerado odgovara. 

Andrija Milošević oteo novinaru mikrofon: Jedno pitanje mu se uopšte nije dopalo! Foto: Screenshot Youtube



Glumac Andrija Milošević radi punom parom, poslovnih angažmana ima mnogo, ali to nije uspleo da mu pokvari ljubavnu idilu koji ima sa devojkom Aleksandrom Tomić, koja smatra da njen dragi ipak i previše radi: 

- Kaže da sam lud čovek jer radim previše, ali opet kažem - nije to stalno, kolo sreće se uvek okreće. Ove dve-tri godine sam radio puno, ali doći će verovatno neki period kad neću ili ću raditi manje, pa će neki drugi raditi malo više i tako... Život ide po svom nekom šablonu. 

Ono što medije i njegove fanove uvek kopka, jeste pitanje o ženidbi i roditeljstvu, na šta glumac neobično reaguje: 

- Ti mene svaki put pitaš isto. Kad ćeš da se ženiš?! Čekaj, reci mi, kad ćeš ti da se ženiš? Da vidiš malo kako je to - rekao je Andrija novinaru emisije "Premijera", a naravno radilo se o šali, koju je izveo onako kako samo on ume. Glumac je uzeo mikrofon i postavljao pitanja novinaru, što apsolutno i ne čudi kada je u pitanju neko tako neposredan i duhovit.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>