Region

Svet

Uložila žalbu: Ivana Stamenković Sindi osuđena na 160 dana zatvora!

Bivša "modelsica" Ivana Stamenković Sindi odlazi na izdržavanje kazne zatvora ,po odluci Prvog osnovnog suda u Beogradu!

Uložila žalbu: Ivana Stamenković Sindi osuđena na 160 dana zatvora! Foto: Screenshot YouTubeNaime, ona nije isplatila Draganu Krajnoviću, advokatu svog bivšeg muža Nikole Pavlovića, odštetu od 160.000 dinara na ime uvreda, te je Prvi osnovni sud novčanu kaznu zamenio kaznom zatvora u trajanju od 160 dana.

- Presuda je doneta krajem februara i Ivana je imala rok tri meseca da plati kaznu. S obzirom na to da ona to nije uradila, sud je ponovo zasedao i nedavno je odlučeno da bude osuđena na četiri meseca zatvora. Ona je bila obaveštena o svemu, ali očigledno to nije shvatila ozbiljno čim do današnjeg dana nije uplatila Krajnoviću ni dinar - otkrio je izvor i dodao da će Sindi na sve načine pokušati da izbegne robiju.

- Ivana i njen advokat nisu prihvatili odluku suda i reagovali su istog momenta. Ona smatra da nije kriva i tvrdi da ju je advokat koji je zastupao njenog bivšeg muža, s kojim se sporila o starateljstvu nad ćerkom, isprovocirao. Tada je čak pokušala viljuškom da ubode advokata u rame - ispričao je izvor.

Sindi je potvrdila da je osuđena na kaznu zatvora, ali da će se žaliti zbog odluke suda. - Uložila sam žalbu i izgleda da će se sve vratiti na ponovno suđenje. Zaista ne želim to da komentarišem, a još manje da pričam o korupciji. Toliko od mene - bilo je sve što je pevačica izjavila ovim povodom.

Viber

Izvor: pink.rs/kurir.rs

Povezane vesti:


>