Region

Svet

Koncertom obeleženo 10 godina od smrti Nina: Dragana Mirković raznežila publiku! FOTO+VIDEO

Sinoć je u Bijeljini velikim koncertom obeleženo 10. godina od smrti Nina Rešića, a mnogobrojne kolege prisustvovale su ovom događaju, ali je Dragana Mirković uspela da razneži publiku kada je otpevala duetsku pesmu koju je snimila sa pokojnim pevačem.

Koncertom obeleženo 10 godina od smrti Nina: Dragana Mirković raznežila publiku! FOTO+VIDEO Foto: Privatna arhiva



U Gradskom centru za kulturu održan je veliki koncert u znak sećanja i obeležavanje desetogodišnjice od smrti Nina. Organizator koncerta bio je veliki Ninov prijatelj i vlasnik produkcijske kuće ''Renome'', za koju je Rešić pre smrti snimao, Siniša Kajmaković. Kolege i prijatelji nisu dozvolili da se ovaj pevač padne u zaborav.



Između ostalih na koncertu su učestvovali: Dragana Mirković, Halid Muslimović, Miroljub Brzaković Brzi, Rade Lacković, Srećko Šušić, Pinkova zvezda Pavle Dejanić i drugi. Osim svojih pesama, kolege su otpevale i neke od Ninovih hitova, kao što su ''Što mi noći nemaju svanuća'', ''Donesi divlje mirise'', ''Udahni duboko''...




Posebno emotivan momenat na koncertu je bio kada je Dragana Mirković izašla na binu i otpevala pesmu ''Divlja devojka'', koju je snimila u duetu sa Ninom. Sve vreme trajanja pesma, iza Dragane, na velikom video zidu išla je slika preminulog pevača. Ovaj prizor i Rešićev glas dirnuli su publiku, pa su se mogle videti i suze. Ovo inače nije prvi put da jedna od najpopularnijih pevačica na svojim koncertima izvodi ovu pesmu, prvi put je to bilo u Areni 2014. godine, a posle i na svim većim koncertima.











Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>