Region

Svet

Nada Topčagić otkriva: Jelena Karleuša je karijeru počela na vašaru!

Nada Topčagić, popularna pevačica, poznata je kao osoba koja uvek kaže ono što misli, a sada je otkrila i malo poznate detelje o Jeleni Karleuši.

Nada Topčagić otkriva: Jelena Karleuša je karijeru počela na vašaru! Foto: Screenshot YouTube



Nada Topčagić pre par meseci rešila je da se povuče sa estrade i tu odluku nije promenila. Kako sam ističe sve je manje dobrih pesama, koje postaju hitovi, a bez njih nema ni dobro plaćenih nastupa. Nada se osvrnula na to što se mnoge njene kolege stide da priznaju da pevaju na vašarima. - “Ja sam u jeku najveće popularnosti pevala na vašarima. Tada smo na jednom vašaru pevali i Šaban i Zorica Marković, ma svi živi, a sada ih je sramota. Moraš da oznojiš dupe da bi na vašaru napravio atmosferu, tamo dolaze ljudi koji znaju sve pesme i treba imati snagu i energiju da bi te prihvatili. Ja i dan-danas obožavam da pevam na vašarima. Naša generacija odrasla je na vašaru, to je Srbija. A svi su krenuli karijeru na vašaru, pa čak i Jelena Karleuša”. - otkrila je Nada u intervjuu za Svet i dodaje: 

- “Jelenu je majka Divna dovela na vašar u Rakovici. Divna je prišla i pitala mene i mog supruga da li njena ćerka može da otpeva neku pesmu i mi smo joj dopustili. Čim je otpevala Sojku pticu, ja sam rekla: Zvezda je rođena! Čak se sećam, imala je crvene lakovane čizme iznad kolena, plavu kosu ispod dupeta! Ma pojava! Eto, i ona je počela na vašaru, ali da je nastavila tim putem, ne bi bila ovo što jeste. Ona ide sama protiv svih i svaka joj čast.'' - iskrena je pevačica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>