Region

Svet

TREBALO JE OVO IZDRŽATI: Stanija otkrila zbog čega je išla na operacije!

Stanija Dobrojević se trudi da uvek izgleda odlično, međutim da bi to postigla ona je morala da ide na operacije!

TREBALO JE OVO IZDRŽATI: Stanija otkrila zbog čega je išla na operacije! Foto: Fejsbuk



Stanija Dobrojević rešila je da odgovori svojim fanovima koji je gotovo svaki dan pitaju kako je postigla odlične rezultate, i kako izgleda tako savršeno.


– Hajde da pričamo o plastičnoj hirurgiji. Najčešća pitanja devojaka i žena koja dobijam putem DM su o mom treningu, kako imam tako uzak struk i zategnute trbušnjake, režimu ishrane i estetskoj hirurgiji. Uglavnom pitate „gde si radila usne, grudi, jesi radila guzu ili je prirodna“. Pošto ne stižem svima pojedinačno da odgovorim, evo post! Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta javno pričala (trojke!) urađene sa merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je bio da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Odluka na taj korak mi je itekako podigla samopouzdanje i osećala sam se ženstvenije i privlačnije. Guza mi je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužen trud, rad i znoj u teretani! Trbušnjaci, struk – isto! Sledeće, najčešće pitanje: USNE. Otkako sam njih uradila, čitavo lice dobilo je egzotičniji oblik, i žao mi je sto nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz sa merom, prirodnog izgleda – hijaluronom. Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna bili su podočnjaci koji su me mučili poslednjih par godina da ni mejkap više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom.
 
 

Good morning. ☕️ Let's talk about plastic surgery! 👄 Najcesca pitanja devojaka i zena koja dobijam putem DM su o mom treningu, kako imam tako uzak struk i zategnute trbusnjake, rezimu ishrane i estetskoj hirurgiji. Uglavnom pitate "gde si radila usne, grudi, jesi radila guzu ili je prirodna". Posto ne stizem svima pojedinacno da odgovorim, evo post! Sve moje estetske zahvate radila sam kod Dr Colica, i vidljive i one manje vidljive (kada vidite promenu na bolje ali ne mozete da odgonetnete sta je u pitanju). Davno sam uradila grudi, o tome sam vise puta javno pricala (trojke!) uradjene sa merom da savrseno idu uz moju visinu i gradju, a razlog je bio da vise ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konacno mogu da nosim haljine sa otvorenim ledjima. Odluka na taj korak mi je itekako podigla samopouzdanje i osecala sam se zenstvenije i privlacnije. Guza mi je prirodna, oduvek je bila poveca, i da bi ostala podignuta i obla za to je zasluzen trud, rad i znoj u teretani! Trbusnjaci, struk - isto! Sledece, najcesce pitanje: USNE. Otkako sam njih uradila, citavo lice dobilo je egzoticniji oblik, i zao mi je sto nisam pocela da ih radim mnogo ranije. Uradjene su skroz sa merom, prirodnog izgleda -hijaluronom. Ako i vi zelite korekciju usana, preporucujem doktora Colica i koristite kod #stanija za 20% popusta. Popust vazi samo ako zelite prirodan efekat hijaluronom (silikon nikako!). Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna bili su podocnjaci koji su me mucili poslednjih par godina da ni mejkap vise nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom. Tako da preporucujem @bolnicacolic fanstastican tim doktora i osoblja uvek spremnih da vam pomognu kako u postoperativnom periodu tako i za razgovor u trenucima dilema sta zelite da uradite i da li treba da se odlucite na taj korak. 💋 Photo by @denisastefan_

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on




 

Viber

Autor: A.M.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>