Zadruga

Parovi

ZADRUGA PUCA OD STRASTI: Đekson ponovo u krevetu sa Anđelom!

Zadruga je pred zoru ponovo bila kao ljubavno gnezdo. Đekson i Anđela sve manje mogu da kontrolišu strast i emocije, pa im jutros ni Mikijevo prisustvo nije smetalo u razmenjivanju nežnosti. 

ZADRUGA PUCA OD STRASTI: Đekson ponovo u krevetu sa Anđelom! Foto: Screenshot Youtube



Atmosfera u rijalitiju "Zadruga" sve se više zahuktava. Situacija u noćnim satima u sobi za izolaciju, u kojoj su trenutno Miki Đuričić, Anđela Veštica i Đekson, ponovo je bila zanimljiva. Nakon vrele akcije, juče, desila se još jedna pred zoru. A u istom prostoru bio je i pčelar, koji ovom paru nije prepreka za vođenje ljubavi.

- Ne morate svako veče! - komentarisao je Miki, kada je video da Đekson i Anđela ponovo spavaju zajedno.

Da situacija bude još zanimljivija, samo nekoliko sati pre novog seksualnog odnosa sa pevačicom, Đekson je govorio Mini Vrbaški kako nema nameru više da spava sa Anđelom Vešticom, a u garderobi su se grlili i ljubili. Međutim, sve je to palo u vodu, kada su se svetla pogasila, a Mina i Đekson, razdvojili. On je odmah otrčao u zagrljaj Anđele Veštice, kojoj ni noćas nije mogao da odoli. Inače, ranije sinoć, Veštica je rekla reperu da zna da je slab na nju i da će ponovo imati seksualne odnose, što se vrlo brzo i desilo. Dok su oni ponovo imali svoje ljubavne igre ispod pokrivača, Mina Vrbaški, bez donjeg veša na sebi, ležala je na krevetu sa Slobom i Lunom, i pričala o Đeskonu. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>