Region

Svet

Zamenio grad za selo: Toni Cetinski se pohvalio novom pesmom i komšijama za poželeti!

Toni Cetinski zamenio je gradski, urbani život za onaj mirniji, na selu, a svojom promenom pohvalio se fanovima.

Zamenio grad za selo: Toni Cetinski se pohvalio novom pesmom i komšijama za poželeti! Foto: Screenshot YouTubePevač je putem Facebooka iznenadio obožavatelje objavom o promenama u njegovom životu rekavši da se nakon 25 godina seli iz Zagreba u rodnu Istru i  ujedno najavivši svoju novu pesmu "Nemam sreće sa tobom" koju je radila naša Beogradjanka Aleksandra Milutinović. Na selu uživa u mirnom okruženju a fanovima je, našalivši se, pokazao ko su mu prve komšije i kakva je seoska idila.. - "Život na selu ili život na silu (u gradu)? Neka bira tko što hoće, ja sam odabrao. Moji jedini susjedi', napisao je pored nekoliko fotografija na kojima su krave.  

Singl „Nemam sreće s tobom“ rađen je u jednostavnom maniru, što je, prema Tonijevim rečima, vraćanje njegovom izvornom zvuku.  - “Svaki singl je za mene svaki put novo dokazivanje i nova priča u koju idem, vraćajući se starom zvuku. Pojednostavljujem – bez puno pretjerivanja u aranžmanima, pribiližiavam zvuk onome kako zvučimo uživo. To je bio cilj i mislim da smo uspjeli. I tako ćemo, kao što smo na prethodnom singlu „Laku noć“, i sa ovim nastaviti u nadi da će se novi album pojaviti negdje oko Valentinova, tj. Dana zaljubljenih'' - rekao je Toni.

A vi ne propustite jedinstvenu priliku da u nedelju u 18h na Facebook stranici Toni Cetinski sa tajne lokacije u 4k rezoluciji premijerno uživate u LIVE  snimanju spota za novi singl "Nemam sreće s tobom" a pola sata nakon toga i na njegovom YOU tube kanalu.

Za sve ljubitelje njegovog glasa Toni će se u četvrtak družiti sa beogradskom publikom i to u popularnom prestoničkom klubu Kasina. Toni će za sve goste Kasine premijerno i uživo izvesti novu pesmu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>