Region

Svet

Naše zlatne odbojkašice do titule uz pesme Dragane Mirković! VIDEO

Naše zlatne odbojkašice do titule evropskog pobednika stigle su uz pesme Dragane Mirković.

Naše zlatne odbojkašice do titule uz pesme Dragane Mirković! VIDEO Foto: Promo



Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je titulu evropskog pobednika, a do ovog odličija bodrila ih je Dragana Mirković. Nažalost, najpopularnija naša pevačica nije bila lično prisutna, ali su njene pesme odjekivale dvoranom u Azerbejdžanu. Kako se moglo čuti i u televizijskom prenosu veliki hit ''Luče moje'', kao i hit leta ''Trovanje'', bodrili su naše devojke do zlatne medalje.

"Naše zlatne devojke su nam donele toliko radosti da sam presrećna ako sam barem na ovaj način mogla da im uzvratim i pružim podršku, osim što sam iz sveg srca navijala za njih ispred televizora. Nema reči koje mogu adekvatno da opišu koliko sam ponosna što se moja pesma čula na takvom događaju i jedva čekam da se ukaže prilika da se negde sretnemo i da mogu i uživo da im je otpevam" - rekla nam je presrećna Dragana.

Ovo nije prvi put da se odbojka i Dragana Mirković spajaju. Podsetimo, folk diva bila je ambasador Evropskog prvenstva za odbojkaše 2011. godine u Austriji, gde je pesmom bodrila naše momke do medalje.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>