Region

Svet

Nataša Bekvalac se udaje i četvrti put!

Nataša Bekvalaca pre nekoliko dana udala se za svog izabranika Luku Lazukića na privatnoj ceremoniji koja je organizovana na Ibici.

Nataša Bekvalac se udaje i četvrti put! Foto: Insragram/Natasa Bekvalac



Ipak, da je veoma zaljubljena u svog supruga govori i to, da će Nata svom suprugu sudbonosno da izgovoriti i u našoj zemlji.  Naime, gospođa Lazukić razgovarala je sa svojim suprugom sa kojim je sklopila dogovor da proslavu venčanja, koje se nedavno održalo na Ibici, organizuju i u Beogradu, gde će ovaj put biti pozvani i njihovi roditelji, a iste večeri će Nataša i Luka ponovo ispred matičara izgovoriti sudbonosno "da".

"S obzirom na to da Natašini i Lukini roditelji nisu otputovali sa njima na Ibicu, njih dvoje su rešili da ih iznenade. Luki se veoma dopala Natašina ideja da organizuju mini-veselje za roditelje i najuže članove porodice. Kako su im tokom njihove veze i celog haosa koji se dešavao u medijima zbog njih roditelji bili najveća podrška, ovo je bilo najmanje što su mogli da urade kako bi im se revanširali", otkrio je izvor za Alo i dodao da još uvek nisu precizirali tačan datum, ali da je izvesno da će svoje najmilije okupiti uskoro.

"Njih dvoje će organizovati jednu večeru na kojoj će se okupiti porodica. Najveće iznenađenje će svakako biti dolazak matičara, pred kojim će se Nataša i Luka još jednom zakleti na večnu ljubav", rekao je dobro obavešteni izvor blizak pevačici.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Alo.rs

Povezane vesti:


>