Sme�no

Ostalo

Neverovatno: U Kini rođena svinja sa jednim okom i izraslinom na čelu! VIDEO

Neverovatan slučaj rođenja životnje zabeležen je u Kini kada je na svet došla svinja sa jednim okom i izraslinom na čelu.

Neverovatno: U Kini rođena svinja sa jednim okom i izraslinom na čelu! VIDEONeobična životinja rođena je u Kini, ali nije dugo poživela. Umrla je samo par časova posle rođenja. U februaru se desio sličan događaj. Tada su slike praseta rođenog sa ljudskim licem postale pravi hit na internetu, a mnogi su čak želeli i da kupe deformisanu životinju. Ipak i to prase je uginulo ubrzo posle perioda dojenja. - Tom prilikom se oprasilo mnogo prasića, a mutant je bio 19. mladunče iz tog legla. Svi ostali su bili normalni. Šteta što je umrlo, jer sam mogao da dobijem više novca za njega nego za sve ostale, barem sudeći na osnovu ponuda koje sam dobio telefonom - rekao je Tao Lu, 40-godišnji farmer.

Za sada nije poznato da li je vlasnik najnovijeg deformisanog mladunčeta uspeo da ga proda pre uginuća. Ukoliko jeste,verovatno je zaradio popriličnu svotu novca, jer su Kinezi, očigledno, spremni da izdvoje veliki novac za ovakve primerke.


Viber

Izvor: Svet Plus/Novosti

Povezane vesti:


>