Region

Svet

Svetski muzički fenomen DESPACITO u Kombank areni 24. novembra!

Najveća svetska muzička atrakcija ove godine u Kombank Areni 24. novembra: Luis Fonsi, “Despacito” u okviru svoje “Love+Dance” turneje na kojoj puni sve svetske dvorane.

Svetski muzički fenomen DESPACITO u Kombank areni 24. novembra! Foto: Promo


 
Hit „Despacito“ sa reperom Daddy Yankee je objavljen u januaru i do sada je na Youtube-u  pregledan više od 4 milijarde puta! Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu. Letnji globalni hit je obradio i kanadski superstar Justin Bieber, zahvaljujući čemu se Fonsi našao i na broju 1 U.S. Billboard Hot 100 američke liste singlova.
 
Portorikanski pevač, tekstopisac i muzički producent već godinama  vlada top listama, uključujući Bilbordove „Top Latin“, „Latin Pop“ i „Heatseekers“ liste.
Iza njega su brojna Grammy i druga priznanja, ali i saradnja sa pop zvezdama kao što su Kristina Agilera, sa kojom je snimio duet, i Britni Spirs, sa kojom je delio binu na njenoj američkoj i meksičkoj turneji. Pored ogromnog uspeha regeton hita “Despacito“, Luis Fonsi nastavlja da traži inovativni zvuk, dosledan romantici i pop zvuku, na radost velikog broja fanova na sve četiri hemisfere.Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>