Parovi

Farma

Parovi: Bruno veče! Dvoje takmičara izbačeno iz vile! VIDEO

U popularnom rijalitiju Parovi noćas je bilo veoma burno veče jer održano je prvo izbacivanje iz kuće, a produkcija je donela odluku da od osmoro noimnovanih dvoje zauvek napuste vilu.

Parovi: Bruno veče! Dvoje takmičara izbačeno iz vile! VIDEO Foto: Screenshot Happy tvNikola Ristić, prvi je koji će ove sezone napustiti najpopularniju vilu na Balkanu. Nikola je više puta isticao da bi mnogo voleo da ostane i nastavi takmičenje, publika je ipak imala drugačije mišljenje i dala mu najmanju podršku.
Snežana Jovičić, druga je izbačena takmičarka ove sezone. Snežana nije bila omiljena ukućanima, pa su neki jedva čekali da joj vide leđa. Nekoliko minuta pre nje je ispao Nikola Ristić, a produkcija je u samoj tajnosti do kraja držala koliko takmičara će večeras napustiti najpopularniju vilu na Balkanu.

Najviše glasova je dobio Đus, koji je zauzeo prvo mesto sa 44,9%, druga je bila Mea Bond sa 14,2%, treći je Slavko Janković sa 8,8%, četvrta Izabela sa 6,7%, peti je bio Spaho sa 6,2%, šesta Teodora sa 5,3%, sedma Snežana sa 5,1% a poslednji Nikola sa 4,9%. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>