Region

Svet

Među svetskim zvezdama: Dženifer Lopez, Kim Kardašijan i on! (FOTO)

Retko ko može da se pohvali svetskim uspehom koji su postigle muzička zvezda Dženifer Lopez ili rijaliti kraljica Kim Kardašijan. Ali, on može.

Među svetskim zvezdama: Dženifer Lopez, Kim Kardašijan i on! (FOTO) Foto: Instagram/ Nemanja Kostic



Kada dospete u društvo svetskih zvezda koje su napravile karijeru kakvu mnogi sanjaju i koje su postigle nezamislivo, onda se možete smatrati srećnim. Maneken Nemanja Nesho Kostić jedan je od njih. On je početkom godine uradio kampanju sa poznatim fotografom Dejanom Milićevićem, a njihove sjajne fotografije zapale su za oko poznatoj modnoj ilustratorki. Ana Hakobijan iz Italije postala je poznata u svetu po svojim sjajnim ilustracijama koje su se dopale mnogim svetskim zvezdama, poput Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, koje pomno prate njen rad na instagramu.
 
 
Ali, njoj je zapalo za oko ono što su uradili Dejan i Nemanja, te je odlučila da napravi ilustraciju od jedne njihove fotografije. Kako je i sama priznala, "zaljubljena je u njegov izgled", a posebno je istakla naočare koje zaista ostavljaju bez daha. Ovim je dokazano da nema sumnje da će Nemanja napraviti još veći uspeh, a samo je pitanje dana kada ćemo ga gledati na naslovnim stranama poznatih svetskih magazina.
 
 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>