Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Lepi Mića ispljuvao i ispolivao Žarka zbog provokacije! VIDEO

Lepi Mića i Žarko Stanojević od samog početka Zadruge ne mogu jedan drugog da smisle, pa su konflikti među njima sve učestaliji.

ZADRUGA: Lepi Mića ispljuvao i ispolivao Žarka zbog provokacije! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Žarko Stanojević nastavio je u kasne sate da provocira Lepog Miću, pa je tako pratio pevača u stopu po celoj Zadruzi i nazivao ga pogrdnim imenima. Mića je držao ruke u džepovima iako se trudio da ne obraća paćnju nije uspeo. - Debilčino... Debilčino - govorio je Žarko, a Mića bi ga posle svake reči pljunuo.

- Hajde Mićo još malo, hajde! Je l' ti je sada lakše? Je l' ti je sada dobro - govorio je Žarko, a Saška Karan je pokušavala da smiri situaciju, dok je obezbeđenje bilo u pripravnosti. - Mićo, pijan je, ne obraćaj pažnju - poručila je Saška pevaču.

Smilja je došla i pokušala da smiri situaciju i odvede Žarka u kuću. - Mićo, svaki dan će ti biti ovakav - poručio je Stojanović Mići.



Njihova rasprava se nije završila ovde već su je kasnije nastavili u dnevnoj sobi gde je Mića dosta ozbiljnije odreagovao na Žarkove prozivke, pa je u jednom momentu reagovalo i obezbeđenje.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>