Ispovesti

Ljubav

Ispovest Viki Miljković: Otac me nije podržao da budem pevačica

Popularna pevačica Viki Miljković na estradi je preko dvadeset godina, a u iskrenom intervjuu priznala je da je pokojni otac nije podržao da bude pevačica.

Ispovest Viki Miljković: Otac me nije podržao da budem pevačica Foto: Screenshot YouTube



Viki Miljković počela je da peva kad je imala 12 godina, a uz brata je počela da uči da svira harmoniku ali je vrlo brzo odustala od tog instrumenta. Njena želja bila je da bude poznata pevačica ali joj je otac, koji je bio učitelj, branio da se bavi tim pozivom. Sa druge strane  njen brat je bio vrsni harmonikaš i porodica je dosta ulagala u njegovo muzičko obrazovanje, dok su njenu nadarenost za pevanje ignotrisali. - "Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata. On je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti" - priznala je Viki u emsiiji "Iz profila". 

Viki ni posle toga nije odustala od svog sna i "vrebala" je priliku da dokaže svima da je i dar koji ona poseduje vredan pažnje. - "U našu kuću su dolazili mnogi muzičari, ali su svi bili okrenuti ka mom bratu, a na mene niko nije obraćao pažnju. Jednom prilikom je bio tu i Riki Lugonjić. Svi su se okupili oko mog brata koji je svirao, oduševljavali su se, a moj otac je dogovarao sa njim da Vladica snimi ploču. Ja sam gledala iz prikrajka i navaljivala da otpevam barem jednu pesmu i otac je na kraju popustio" - otkrila je pevačica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Grand.online

Povezane vesti:


>