Region

Svet

Ona je to zaslužila: Draganu Mirković suprug odveo na odmor na rajsko ostrvo! FOTO

Najpopularnija balkanska pevačica Dragana Mirković doživela je pravo iznenađenje od svog supruga Tonija koji joj je poklonio odmor na jednom rajskom ostrvu u Italiji.

Ona je to zaslužila: Draganu Mirković suprug odveo na odmor na rajsko ostrvo! FOTO Foto: Privatna arhiva



Dragana je sa suprugom i prijateljima već bila na odmoru u Italiji početkom leta, ali je posle toga imala veoma uspešnu radnu sezonu, koju su obeležili brojni koncerti kako u Srbiji, tako i po Evropi. Na inicijativu svog muža Tonija Bijelića, Dragana je otišla na još jedan odmor, ali ovoga puta u pravom smislu te reči.





Toni je suprugu i decu odveo na Ostrvo ruža, jer je želeo da se posle zajedničke borbe za njegovo zdravlje, maksimalno posveti onima koji su bili njegova najveća podrška - Dragani, Marku i Manueli. Zaljubljeni par se smestio u pravi hedonistički raj, hotel Mariott. 







Da uspešnom biznismenu ne manjka inspiracije ali i romantike, pokazao je još jednom, jer se sa Ostrva ruža pruža neverovatan pogled na Veneciju. Ako uzmemo u obzir da Venecija ima posebno značenje za Draganu i Tonija, više je nego jasno zašto se odlučio upravo za ovu destinaciju. Znajući Bijelića, ovo je samo uvertira pred predstojeću proslavu, osamnaestu godišnjicu braka sa Draganom, koja će biti krajem septembra.







Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>