Region

Svet

Čitaoci portala Svet Plus izabrali pobednika: HIT LETA 2017 je pesma TROVANJE! VIDEO

Pobednik u izboru za HIT LETA 2017 je pesma "Trovanje", koju su u duetu otpevali Dragana Mirković i Danijel Đokić, a koja je po mišljenju čitaoca Svet Plus-a ovog leta najslušanija.

Čitaoci portala Svet Plus izabrali pobednika: HIT LETA 2017 je pesma TROVANJE! VIDEO Foto: Svet PlusNakon mesec dana koliko je trajala anketa za izbor za HIT LETA 2017, Dragana Mirković i  Danijel Đokić sa numerom "Trovanje" odneli su ubedljivu pobedu! Pored 17 pesama koje su se našle u izboru, pesma naše najveće folk zvezde i šarmantonog pop izvođača, već na samom početku se izdvojila daleko ispred svih i posle samo nekoliko dana zauzela visoko prvo mesto. Iz nedelje u nedelju, prednost se uvećavala, da bi danas i zvanično bila proglašena za najslušaniju pesmu ovog leta.

Do samog kraja ostale su dve pesme, a prema anketi i sami možete da zaključite, da su Dragana Mirković i Danijel Đokić više nego zasluženo odneli pobedu u ovogodišnjem HIT-u LETA 2017, zahvaljujući svojim vernim obožavaocima i čitaocima portala Svet Plus. Na drugom mestu našla se pesma "Bankina", koju u duetu izvode Jelena Karleuša i Aca Lukas.

Uživajte u pobedničkoj numeri:

Viber

Autor: Svet Plus
Izvor: Svet Plus


>