Region

Svet

Region

Ljubomora razlog pucnjave: Glumica u teškom psihičkom stanju!

Ivana Panzalović ranjena je juče ujutru iz vatrenog oržja, kada je njen verenik iz za sada još uvek ne utvrđenih razlpoga pucao u nju, a potom sebi oduzeo život.

Ljubomora razlog pucnjave: Glumica u teškom psihičkom stanju!  Foto: Screenshot YouTube



Kako se navodi, mlada glumica preživela je samo zahvaljujući svojoj pribranosti. Oko dva ujutru počela je rasprava i žestoka svađa, da bi pola sata kasnije Ivana policiji prijavila da je verenik juri nožem po kući i da hoće da je zakolje. U roku od dva minuta, policija je došla, ali je tada Srđan Cvetanović uzeo pištolj i pucao prvo u Ivanu, koju je metak okrznuo počelu, a sebi oduzeo život. Prema rečima izvora do svađe je došlo zbog ljubomore, jer je glumica želela da raskine vezu sa svojim 30 godina starijim verenikom: "U jednom trenutku je rekao: „Kada nisi moja, neceš biti ničija!“ Pucao je u nju i misleći da ju je ubio, presudio je sebi", rekao je izvor za Alo.

Tokom policijskog uviđaja pronađene su krhotine čaša, pepeljara, tanjira i ventilatora koji je izbačen kroz prozor, dok je sam stan ličio na bojno polje. "Preleminarni rezultati istrage ukazuju da je do porodične drame došlo usled ljubomore. Srđan je bio nesiguran i svaki Ivanin kontakt s drugim muškarcem je doživljavao kao pretnju. Za sada postoje samo indicije da je u njihovoj vezi bilo i fizičkog nasilja, koje nije bilo prijavljeno, a te informacije se proveravaju", dodao je izvor za Alo.

Veza između Ivane i Srđana je po mišljenju komšija bila veoma čudna:  "Pre oko mesec dana uveče mi je galama u ulazu privukla pažnju i tada sam ugledala usplahirenu Ivanu u tangama i majici kako pokušava da izađe iz zgrade dok je Srđan s druge strane držao vrata. Ona mu je vikala: „Kretenu doktorski, napravio si mi šljivu na oku!“.

Ivana se nalazi na VMA, u stabilnom je stanju, ali je psihički jako loše, te je juče posetio psihijatar, jer se ponaša veoma histerično.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Alo.rs

Povezane vesti:


>