Region

Svet

Region

Ulaznice za predstavu Audicija u prodaji od petka!

Audicija“ je kultna predstava nastala u decembru 1984. godine kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu, prvi put izvedena na Otvorenoj sceni OBALA, gde je posle izvedena 150 puta.

Ulaznice za predstavu Audicija u prodaji od petka! Foto: Promo



Nakon što je osvojila mesto u srcima Sarajlija, tadašnji studenti Admir Glamočak, Emir Hadžihafizbegović, Senad Bašić, Jasmin Geljo, Saša Petrović, Željko Kecojević, Mladen Nelević, Haris Burina, Branko Đurić i Željko Ninčić, postaju imena koja zna cela bivša Jugoslavija. U sklopu jugoslovenske turneje ova predstava igrala je 50 puta u beogradskom Domu Sindakata, gde se svaki put tražila karta više. 33 godine nakon prve predstave predstava "Audicija" se ponovo prikazuje  originalnoj glumačkoj postavci..

 Ulaznice za predstavu  koja će se održati 9.novembra u Sava Centru , će biti u prodaji od petka 8.9. 2017. godine  na blagajni Sava Centra i na prodajnim mestima Eventima.

U Novom Sadu za Audiciju koja će biti igrana 10. novembra u dvorani Spens,ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka 11.9.2017. godine na blagajni Spensa i na prodajnim mestima Gigstix.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>