Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Ovo su svi učesnici!

Rijaliti Zadruga počeo je večeras, a 37 učesnik uselilo se u luksuzni grad gde će se narednih devet meseci boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra.

ZADRUGA: Ovo su svi učesnici! Foto: Screenshot RTV Pink



U Zadrugu se ove večeri uselio 37 takmičar. Svi oni smešteni su u luksuznom delu vile, koja se nalazi u zasebnom gradu koji je napravljen specijalno za ovu priliku. Takmičari su se smenjivali u studiju u Šimanovcima, a nakon što su se predstavili publici krenuli su put grada u kome su smešteni, gde ih je dočekao Ognjen Amidžić. 

Mnogi učesnici rekli su da će biti "haos", pojedini su otrkili da na imanje dolaze sa nemarom da pokažu svoje pravo lice, dok je većina pristala da uđe iz radoznalosti, ali i zbog nagrade koja iznosi 50.000 evra.

Učesnici rijalitija Zadruga su: Divna i Marko Milovanović, Snežana Mišković Viktorija, Maca Diskrecija, Zoran Marjanović, Saša Rudar, Žarko Stojanović, Milica Milisavljević Dugalić, Luna Đogani, Bane Čolak, Tanja Jovićević, Miki Đuričić, Sara Reljić, Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Marko Janjušević, Dušan Zdravković, Anđelo Ranković, Uroš Ćertić, Teodora Džeferović, Mina Vrbaški, Žiža Stojanović, Bora Santana - Evrokrem barabe, Milan Milošević, Branka Milijančević - Branka Black Rose, Marko Zec, Smilja Janković, Sloba Radanović, Miroslav Đorđević, Saška Karan, Sanja Happy Stanković, Anđela Veštica,  Vladan Vojnović "Vojke Đans", Andrej Saljnikov "Young Palk", Nemanja Đerić, Miroslav Pržulj - Lepi Mića i Nada Obrić.  

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>