Ostalo

Smeno

WhatsApp uneo novinu: Menjajte statuse prema raspoloženju!

WhatsApp pre nekoliko dana uneo je novinu, kojom ćete moći da menjate statuse prema vašem trenutnom raspoloženju. 

WhatsApp uneo novinu: Menjajte statuse prema raspoloženju!Na njega možete da nabacite fotografije i video snimke i pretvorite ga u neku vrstu Snapchata – ili ga učinite sličnijim Facebooku. WhatsApp je izašao sa novom opcijom koja pruža korisnicima mogućnost da menjaju statuse kao i boju njihove pozadine. Skoro je identična kao Facebook-ova opcija, i pruža korisnicima mogućnost dodavanja linka i biranja različitih fontova za statuse. Ranije je bilo moguće koristit samo fotografije i videe kao pozadinu.

Facebook je dodao opciju menjanja boje pozadine još u decembru 2016, i opcija je imala prvobitnu zamisao da zainteresuje korisnike. WhatsApp je početkom meseca testirao ovu opciju pre nego što je danas objavio da je puštena za sve korisnike Android i iOS uređaja. Statusi nestaju za 24h i mogu da se dodaju u WhatsApp opciju priče, koja je ista kao kod Snapchat-a.

Sve aplikacije su napravljene sa namerom da završavaju različite poslove, međutim, ako se nastavi ovaj trend kopiranja opcija, imaćemo različite aplikacije koje rade istu stvar.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/The Verge

Povezane vesti:


>