Parovi

Farma

Objavljene skandalozne golišave fotografije Aleksandre Subotić koje je slala Aleksandru Čabarkapi! FOTO 18+

Aleksandra Subotić, bivša učesnica Parova, je svom bivšem dečku, Aleksandru Čabarkapi, slala golišave fotografije u zatvoru, a sada su ove skandalozne slike objavljene. 

Objavljene skandalozne golišave fotografije Aleksandre Subotić koje je slala Aleksandru Čabarkapi! FOTO 18+ Foto: Instagram/sandrasuboticss



Čabarkapa je fotkama oblepljivao zidove u ćeliji, a sada je sve isplivalo u javnost. Ove provokativne fotografije je objavila, ni manje ni više nego Klaudija Čabarkapa, Aleksandrova sadašnja supruga. Na njima je Aleksandra naga ili u donjem vešu, a pored toga su na zidovima i neki od novinarskih članaka. "Klaudija kaže da neće ništa da šalje novinarima jer su oni već sve preuzeli sa njenog profila noćas kad ih je objavila. Ali ih već ima svuda po internetu, da narod vidi ko su te rasturačice porodica. Takodje, Klaudija je rekla da se ovim povodom neće oglašavati, da samo želi da dokaže u javnosti ko su Aleksandra Subotić i njena majka Ljuba Pantović", rekao je izvor blizak Klaudiji, prenosi Kurir.





 
Ono što je izazvalo više pažnje od golišavih slika jeste natpis koji stoji pored. 


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>