Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Ovaj čovek zna sve tajne učesnika!

Nešto manje od dve nedelje deli nas od početka najzahtevnijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga", a region ne prestaje da bruji o tome kako izgleda novoizgrađeni grad, ali i ko će biti njegovi stanovnici.

ZADRUGA: Ovaj čovek zna sve tajne učesnika! Foto: Promo



Produkcija je, prema rečima izvora, već potpisala ugovore sa izuzetno zanimljivim javnim ličnostima, ali se neke od najvećih i najintrigantnijih imena drže u tajnosti do samog početka, koji je zakazan za 6. septembar.  Ipak, jedno ime posebno će šokirati sve učesnike, ali i javnost - u "Zadrugu" ulazi jedan dobro poznati novinar, koji je spreman da otkrije sve tajne učesnika najimpresivnijeg rijalitija u regionu.

"Jedan od najpoznatijih novinara, sa velikim iskustvom, postigao je dogovor sa čelnicima TV Pink, i nedavno su potpisali ugovor. Kako je već dugo u ovom poslu, veoma dobro zna sve tajne poznatih ličnosti, a ni pola nije otkrio da im ne bi uništio živote. Upravo zbog toga, mnoge zvezde biraju da sa njim budu u prijateljskim odnosima, ali ako mu neko od ostalih takmičara "stane na žulj", neće prezati da otkrije sve ono što su pokušali da sakriju od javnosti. Produkcija i dalje drži njegovo ime u tajnosti, kako bi to bilo pravo iznenađenje, ne samo za učesnike, već i za čitavu javnost. Bilo kako bilo, njegovo učešće uzburkaće estradu - rekao je dobro obavešten izvor blizak produkciji ovog gigantskog projekta.
Mnoge zvezde već su potpisale ugovore, a bilo je i onih koji nisu birali sredstva da zakažu sastanak i obezbede svoje učešće u ovom istorijskom rijalitiju.
Do sada je potpisano više od 60 ugovora sa veoma zanimljivim ličnostima, ali neće svi dobiti priliku da uđu u "Zadrugu". Pojedini učesnici rijaltiija koji su se emitovali na drugim televizijama, nisu birali način da dođu do produkcije i obezbede svoje učešće u najimpresivnijem rijaliti šou programu ne samo u regionu, već i u Evropi. Kontaktirali su svoje prijatelje i poznanike kako bi zakazali sastanak, oglašavali su se u medijima u nadi da će na taj način doći do čelnika TV  Pink, a neki od njih su bili toliko smeli, da su čak došli u zgradu televizije, kako bi se odmah sastali sa timom koji radi na ovom projektu. Ipak, produkcija nije bila zainteresovana za pregovore sa njima, jer žele samo velike zvezde u rijalitiju koji će pomeriti granice kada je o ovom formatu reč - rekao je nedavno izvor blizak timu koji radi na realizaciji "Zadruge".

U medijima se uveliko spekuliše ko će biti učesnici naskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg šou programa ne samo u Evropi, već i u svetu. Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Među učesnicima će se naći i blogerka Luna Đogani, kaskader Uroš Ćertić, ali i dobro poznati učesnik "Farme" Mirsolav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. Spekuliše se i da će ući i političar, bivši ministar, Željko Simić.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>