Region

Svet

Tajno venčanje? Udaje se Milica Todorović!

Milica Todorvić nedavno je predstavila dve duetske pesme, a nakon njihove promocije, otputovala je na zasluženi odmor sa dečkom Milošem.

Tajno venčanje? Udaje se Milica Todorović! Foto: Instagram/Milica TodorovicKako "Blic" saznaje, Milica i Miloš su već razgovarali o venčanju i planiraju da to učine tajno u prisustvu članova porodice i najbližih prijatelja.: "Nakon što je objavila dve nove pesme, Milica je uzela odmor kako bi napunila baterije za nastupe koji je očekuju u narednom periodu. Takođe, publiku planira da obraduje još jednim singlom u oktobru pa zato želi da se u potpunosti odmori. Sa Milošem je nedavno razgovarala o braku, jer njih dvoje odlično funkcionišu zajedno i spremni su da svoju vezu podignu na viši nivo. Oboje su se složili da bi bilo idealno da se venčaju sledeće godine, a ideja je da to učine tajno van Beograda. Milica je ovu informaciju podelila samo sa najbližima drugaricama sa kojima već smišlja detalje venčanja", kaže izvor Blica i dodaje:

"Milica je oduvek važila za osobu kojoj je bitno da se u garderobi koju nosi oseća lepo i da joj bude udobno. Tako će biti i kada je odabir venčanice, odnosno haljine u kojoj će izgovoriti sudbonosno "da". Već je poznato da ona obožava da crta i da ima talenta za to, te nije isključeno da će ona zajedno sa jednim poznatim kreatorom smisliti kako će izgledati haljina. Miloš je presrećan što su se dogovorili oko venčanja, ali o tome nikome ne govori, kako informacija ne bi dospela u javnost. Svi su već upoznati sa tim koliko su njih dvoje idealan par. Podržavaju jedno drugo u svakoj odluci, pomažu se i zaista lepo funkcionišu", tvdi izvod za "Blic".


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs


>