Region

Svet

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin: Brak je najvažniji!

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da organizuju crkveno venčanje čim se proslavljeni košarkaš oporavi od povrede noge.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin: Brak je najvažniji! Foto: Screenshot YouTubeMnoge je razočarala vest da srpski reprezentativac Miloš Teodosić ipak neće igrati za našu zemlju na predstojećem Evropskom prvenstvu zbog povrede lista. Košarkašu sledi oporavak, a nakon razmišljanja i razgovora sa brojnim stručnjacima, Miloš je zaključio da će mu lečenje u Americi najviše pomoći. Teo će ovih dana spakovati kofere i produžiti u Los Anđeles, dok će Jelisaveta ostati u Beogradu zbog brojnih poslovnih obaveza koje ima u narednom periodu.
 
"Teško im je palo što se razdvajaju, a Jelisaveti je još teže što ostavlja Tea samog na lečenju. Ipak, pozorišna sezona je počela i u septembru će raditi na nekoliko projekata. Nastavlja s igranjem u predstavi "Hotel 88", a uveliko traje snimanje druge sezone najgledanije krimi serije "Ubice mog oca", u kojoj glumica ima zapaženu ulogu", kaže izvor blizak paru.

Ipak, ukoliko uspe da uhvati nekoliko slobodnih dana, dogovor je da Jelisaveta otputuje kod dragog u Ameriku. Kada Teo završi sa lečenjem, njih dvoje će otputovati na odmor, a zatim sledi crkveno venčanje. "Pričali su i o venčanju i oboje se složili da Miloš treba dobro da se odmori od obaveza i nakon toga će se detaljno dogovoriti o pripremi crkvenog venčanja, budući da je pre nekoliko meseci održano samo građansko u jednom popularnom prestoničkom restoranu", kaže naš izvor.
 
Jelisaveti je najbitnije da Milošu prođe povreda i ne želi da ga pritiska, a košarkaš je dragoj prepustio organizaciju crkvenog venčanja kojem će, za razliku od građanskog, prisustvovati samo porodice i najuži krug prijatelja, kao i kumovi. "Još uvek nisu odabrali u kojoj će crkvi da i pred Bogom izgovore sudbonosno "da", ali u opciji je nekoliko crkava. Sada Teo treba da izleči povredu, a na odmoru će se dogovoriti o crkvenom venčanju", zaključuje naš izvor.

Viber

Izvor: Kurir/Blic

Povezane vesti:


>