Region

Svet

Rada Manojlović priznala: Haris i ja smo opet zajedno

Rada Manojlović i Haris Berković privlače veliku pažnju javnosti zbog svoje turbulentne ljubavne veze, a iako se nedavno pisalo da su raskinuli, popularna pevačica je priznala da su opet zajedno.

Rada Manojlović priznala: Haris i ja smo opet zajedno Foto: Instagram/radamanojlovicKada su dve Grandove zvezde u martu raskinule, fanovi koji su im predviđali skori brak bili su razočarani. Leto je, međutim, promenilo sve. - Nije on meni ništa skrivio, da se razumemo, pa nisam imala ni šta da mu praštam. Sada je sve okej. Zajedno smo bili i na letovanju i u emisijama. Mogu da kažem da smo prevazišli sve probleme. Digla se prašina veća nego što bi trebalo. To ume da unese nemir. Na kraju smo se svi izmirili, što je najbitnije - kaže Rada za Puls.

A na to da je Berković ljubomoran pevačica kaže: - Nismo mi sijamski blizanci, pa da budemo vezani jedno za drugo. Ko kaže da Haris nije ljubomoran? On me pušta, ali ne znači da nije ljubomoran. Ne možemo da se držimo vezani u kući iako bismo mi to najviše voleli.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>