Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Novi rijaliti koji pomera granice! Parovi i Farma idu u zaborav?

Od jeseni na sa emitovanjem počinje rijaliti "Zadruga", a milionski auditorijum najgledanije komercijalne televizije ove jeseni uživaće u do sada najvećem rijaliti programu na svetu!

ZADRUGA: Novi rijaliti koji pomera granice! Parovi i Farma idu u zaborav? Foto: Promo


 
Televizija Pink u novu televizijsku sezonu ulazi jača nego ikada i još jednom dokazuje zbog čega je medijski lider u regionu. U obilju noviteta u kojima će u novoj sezoni uživati verna publika Televizije Pink našao se i do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji rijaliti šou ikada viđen na ovim prostorima, ali i u svetu! Novi rijaliti šou u kojem će uživati svi ljubitelji ovakvih formata, ali i oni koji to do sada nisu bili, nosi naziv "Zadruga"! Reč je o TV formatu koji će biti predstavnik potpuno nove generacije rijaliti programa, a šou sličan ovom u kojem će uživati gledaoci Televizije Pink do sada nije viđen u svetu, te se s punim pravom očekuje da će nadmašiti sve one koji su do sada bili emitovani kako na domaćim, tako i na televizijama širom sveta. Na ovom gigantskom projektu angažovano je blizu 1500 ljudi koji će pripremiti do sada neviđeni šou, a za potrebe rijalitija "Zadruga" gradi se čitav grad u kojem će 32 poznate ličnosti živeti pred budnim okom stotina kamera i boriti se za glavnu nagradu.
 
Svi detalji ovog revolucionarnog rijalitija još uvek se drže u strogoj tajnosti, a sa čime će domaći vipovci morati da se suoče u šou programu koji će pomeriti granice ostaje da vidimo u septembru, kada se očekuje početak emitovanja na Televiziji Pink!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>