Region

Svet

Otkriven razlog: Evo zašto je Džulija Roberts sa porodicom došla u Srbiju! FOTO

Sve je iznenadila vest da je Džulija Roberts, čuvena glumica, stigla u Srbiju, ali niko nije znao šta je tačan razlog njihove posete.

Otkriven razlog: Evo zašto je Džulija Roberts sa porodicom došla u Srbiju! FOTO Foto: Screenshot YouTubeMeđutim, i to je sada otkriveno. Naime, kako prenose "NovostI", Džulijin suprug došao je zbog filmskog projekta, na kom će biti direktor fotografije. Snimanje ovog filma, po nazivu "Ibica" počinje za nekoliko dana u Beogradu, a u pitanju je romantična komedija u režiji Aleksa Ričanbha, sa radnim nazivom "Zaljubljena u didžeja" koja se snima za "Netfliks", a među producentima je i glumac Vil Farel.

U glavnoj ulozi je atraktivna Džilijan Džejkobs, čiji lik u filmu sa dve drugarice kreće na putovanje u potrazi sa slavnim di-džejem. Zanimljivo je da u kratkom opisu filma stoji da su drugarice u Barseloni i na Ibici. Beograd bi trebalo da "glumi" Barselonu. Ekipa se posle Beograda seli u Split koji bi trebalo da oslika lepote Ibice, ali čini se da se reditelju ovog ostvarenja itekako sviđa Beograd:

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>