Region

Svet

Novi estradni rat: Marija Šerifović odgovorila Džidži na uvrede i pretnje! FOTO

Čini se da bi moglo da dođe do novog estradnog rata i to između Marije Šerifović i Aleksandre Stojković Džiže, a sve to zbog jedne vesti koja je uzburkala javnost.

Novi estradni rat: Marija Šerifović odgovorila Džidži na uvrede i pretnje! FOTO Foto: Instagram/ serifovicNaime, pre izvesnog vreme objavljeno je na jednom "Jutjub" kanalu koji je lažno koristio ime Zvezde Granda, Armina Dedića, da je Dragan Stojković Bosanac preminuo. To se proširilo na sve medije i svi su pričali o tome, kako je bilo i očekivano. Ćerka kompozitora, Aleksandra Stojković Džidža, krivca je pronašla u Mariji Šerifović, verovatno zato što je ona u dobrim odnosima sa Arminom Dedićem, iako nijedno od njih nema veza sa tom vešću niti Jutjub kanalom na kom je ona nastala.

U jednim dnevnim novinama osvanuo je naslov:"Džidža napala Mariju: Je*aću ti mater, strpaću te u zatvor, ti si kriva što pričaju da mi je otac mrtav". Naravno, ovo je došlo do Marije, koja nije mogla da ostane nema:"Probudim se ja danas i zatekne me poruka od prijatelja. Otvorim i vidim sebe na naslovnoj strani "Sveta". Kaže Džidža: "Je.aću ti mater. Strpaću te u zatvor". I mislim se ko sve sebi daje za pravo da uopšte izgovara moje ime. Pritom apsolutno nemam pojma o cemu se radi! Nemam nikakve veze ni sa kakvim "Youtube" kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato sto dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupiš ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam - uspela si da dođes do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način" odgovorila joj je Marija u svom stilu.
 
Naravno, Džidža je imala spreman odgovor, te je rekla da ona nije dala spornu izjavu i da ima dokaz za to. Da li će se ovaj novi estradni rat nastaviti ili ne, ostaje nam da vidimo.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>