Region

Svet

Stefan otkrio: Evo kako je Lepa Brena reagovala na to što joj sin postaje pevač! VIDEO

Sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, krenuo je stopama svoje majke i uplovio u muzičke vode, što je bila njegova velika želja.

Stefan otkrio: Evo kako je Lepa Brena reagovala na to što joj sin postaje pevač! VIDEO Foto: Instagram/ stefanzivojinovic



Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, krenuo je već da gradi svoju muzičku karijeru, a njegova prva pesma "Druga Liga" već je pronašla put do srca publike. Mladi pevač ističe da je uvek bio naklonjen muzici:"Majka kaže da se odmalena u meni krio pevački talenat. Uvek sam voleo da pevam, ali nikad nisam razmišljao o tome da se aktivno bavim tim poslom. Imam običaj da zapevam na nekim privatnim proslavama i to je to. Međutim, iznenada sam odlučio i krenuo sam da ostvarujem svoj cilj. Tad sam rekao roditeljima: "Dajte neku muzičku školu." Sećam se da se tata svađao s mamom da me ne tera na pevanje. Naravno, nije mislio ozbiljno jer me i on i majka podržavaju u mojim odlukama." ispričao je Stefan za Kurir i otkrio kako je Brena reagovala na to što će postati kolege:"Mama je oduševljena. Bilo joj je drago. Ona zna prednosti i mane tog posla, velika je odgovornost i teret i treba biti što profesionalniji. Moraš 200 odsto da budeš privržen poslu da bi vizuelno bilo kako treba. Nijednog trenutka nije rekla `nemoj` ili `šta će ti to`, podržala me je maksimalno i ta podrška mi je najvažnija".

Ako još niste poslušali Stefanovu pesmu, sad imate prilike:

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>