Parovi

Farma

Dalila Mujić prolazi kroz pakao nakon Parova: Moja majka ima psihičke probleme!

Pobednica pete sezone rijalitija Parovi, Dalila Mujić trenutno prolazi kroz pakao jer je njenoj majci, Emini Mujić potrebna hitna medicinska pomoć.

Dalila Mujić prolazi kroz pakao nakon Parova: Moja majka ima psihičke probleme! Foto: Screenshot YouTube



Dalila je otkrila da njena majka ima ozbiljne psihičke probleme i za to krivi sebe. - Moja majka više nije ista. Mnogi ljudi su to prepoznali. Čudna je i nije više srećna, nekako je izgubljena. Previše je ušla u svet rijalitija. Na nju su mnogo uticali negativni komentari o meni. Kada sam je videla te noći u finalu, ostala sam bez teksta. Ona to negira ali sam ja sve videla. Teško mi je to da izgovorim ali njoj je potrebna stručna pomoć. Moja majka ima psihičke probleme - rekla je Dalila kroz suze u ispovesti za "Kurir Stars".

Ona ne želi da gubi vreme pa je već počela da traži lekara koji bi mogao da pomogne njenoj mami. - Plašim se onog najgoreg jer sam već prošla kroz sličnu situaciju. Prošle godine mi se desilo isto sa ocem, ali sam to prebrodila, on je zdrav i živ ali sad sam izgubila i majku. U finalu sam videla ono što me je uplašilo. Eto, pobedila sam u rijalitiju ali sam izgubila ono što mi je mnogo važnije. Želim da ona bude dobro i da sve bude kao pre. Tužna sam ali ne želim da sedim skrštenih ruku. Ona je osoba koja se celog života borila za mene. Sa ovim moram da se izborim i zato tražim lekara koji će mi pomoći da majka bude kao što je bila pre mog učešća u ovom rijalitiju - objasnila je Mujićeva. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>