Region

Svet

Gogu Sekulić žrtva nasilnika!

Goga Sekulić nastupala je u jednom klubu, kada je prednjen izlazak na binu došlo do incidenta sa jednim nasilnim muškarcem.

Gogu Sekulić žrtva nasilnika! Foto: Instagram/Goga Sekulic



Iako se trudi da isprati svaki njen nastup, ovoga puta suprug Goge Sekulić, Uroš Domanović nije bio pored nje, a jedan muškarac iskoristio je priliku da se probije kroz masu i doše do Goge kako bi se upoznali. Zatim joj je predložio da mu se nakon nastupa pridruži i u separeu:  "Drago mi je što smo se upoznali, ali došla sam da radim, a ne da se za*ebavam", rekla mu je Goga i krenula ka bini, govori neimenovani izvor "Kurira". Nakon što ga je odbila, uhvatio je čvrsto za ruku u pokušaku da je poljubi. Kada je počela da se opire on je postajao sve grublji. U poslednjem trenutku, pritrčao je Ćazin, koje inače vlasnik kluba gde je Goga pevala i objasnio mu da tako nešto ne sme da radi: 

"Feliks se za tili čas stvorio ispred bine. Navalentnom muškarcu je objasnio da je Goga udata žena i zamolio ga da se prema njoj ponaša kao prema dami. Taj dečko je malo više popio i nije znao da se ponaša. Kasnije sam saznao da je on godinama zaljubljen u nju i da je zbog njenog nastupa došao iz Slovenije ", tvrdi izvor Kurira.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>